Despre mine

[quote]

Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.

[/quote] Peter O Toole

 

Eu Scriu!

 

Scriu de cand ma stiu, insa debea acum cativa ani m-am aplecat cu seriozitate spre aceasta indeletnicire pentru ca mi-am dat seama ca aceasta este vocatia mea.
Desigur, scrisul nu este singurul lucru care ma intereseaza, ma intriga, sau care ma pasioneaza.

 

 

[one_third][/one_third]

[two_third_last]

 

 

Ilinca Sandu

Scriitor, jurnalist

Am pornit, la terminarea liceului francez Anna de Noailles, cu curiozitate dar si cu indoiala spre facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti. Acolo am descoperit un numar impresionant de subiecte interesante insa nu eram pregatita sa primesc stiintele politice ca pe o pasiune si cu atat mai putin ca pe o meserie pentru tot restul vietii. Au fost ani castigati care imi sunt utili in intelegerea lucrurilor care se intampla in tara si in lume. Cunostintele acumulate in acea perioada aveau nevoie sa se sedimenteze in mintea mea inainte de a ma interesa din nou de aceasta lume complexa si complicata.

Am pornit, apoi, pe alt drum, pentru ca simteam ca mai am multe de aflat si m-am indreptat spre Managementul Cultural. Bursa Guvernului Francez m-a ajutat sa descopar o lume la care imi doream sa am acces: domeniul vast al culturii. Si am inceput sa o descopar si o caut in continuare cu la fel de mult interes si curiozitate avand de acum posibilitatea sa privesc acesta lume culturala si sa o admir dar si s-o radiografiez.
Experientele mele profesionale: intr-o multinationala, in televiziune, in presa scrisa … mi-au permis sa intalnesc oameni si sa descopar noi orizonturi. Cred ca toate aceste experiente, toate aceste intalniri mi-au permis sa construiesc povesti in care cititorii sa se poata regasi.

Pe durata parcursului meu universitar, am ales sa fac cercetari la rascruce de domenii pentru a impleti mai bine cunostintele convergente utile lucrarilor mele. Cred ca este foarte important sa fii curios in viata si sa incerci sa deschizi ochii la cat mai multe lucruri, sa absorbi informatiile si sa ti le amintesti atunci cand vine vremea. Am inceput cu inceputul si mai am inca foarte multe lucruri de spus. Timpul va arata, celor care ma urmaresc, ce forma subtila a luat experienta mea pentru a se scurge din varful penitei pe hartie.

[/two_third_last]

 

Lasă un răspuns